Røskaft Kjøkkenstudio - Drammen - Lier

Vi har den flotteste butikken i Drammen - Lier.

 

 

Du finner oss på Lierstrand 82-84. Butikken i Drammen / Lier forhandler kun Huseby og vi markedsføres under navnet Huseby kjøkkenstudio i Drammen, for her nede er ikke familienavnet Røskaft-navnet så kjent med sin opprinnelse fra Trondheim. (Les mere om Røskaft historien på       OM RØSKAFT). Huseby kjøkken har hatt butikk på Lierstranda i over 10 år, og nå har vi bare flyttet 60 meter rett over veien. Du finner oss rett ved rundkjøringen opp mot biltilsynet. Det er Mona Sørensen som er avdelingsleder for butikken vår og hun har lang erfaring med salg av kjøkken, begynte i bransjen i 2000 og hun har jobbet med Huseby siden 2009.  Sammen med henne finner dere Fredrik Follegg, han har også lang erfaring og har jobbet i kjøkkenbransjen siden 2003. Ser dere etter noen som kan kjøkken og som virkelig bryr seg om dere og deres kjøkkendrøm, så ta turen til Mona og Fredrik. Vi har bygd opp en utrolig flott kjøkkenbutikk som flere i bransjen beskriver som Drammens fineste. Du må bare komme innom for å se den, selv om du ikke akkurat skal ha kjøkken nå. Her er fargene og uttrykkene utrolig avstemte. Ta en tur innom for å se hvor fantastisk flotte Huseby sine kjøkken er.

Gratis parkering rett utenfor døren!

Vi avtaler gjerne kundemøter utenom våre åpningstider.

Velkommen skal du være. 

 

Røskaft Kjøkkenstudio - Drammen - Lier forhandler:

Huseby Kjøkken

Kontakt oss

Kontaktinfo

Åpningstider

  • Hverdager: 10-17
  • Torsdag: 10-19
  • Fredag: 10-16
  • Lørdag: 10-14
  • Søndag: Stengt

 

 

Kjære kunde!
Vi i Røskaft tar sikkerheten på alvor, og tilbyr løsninger som gjør det mulig å realisere kjøkkendrømmen på en trygg måte. Ønsker du en gratis tegnetime eller rådgivning, tilbyr vi både Facetime, Skype, hjemmebesøk eller vanlig timeavtale. Bare ta kontakt, så finner vi det som passer best for deg. 🌟 Bestill tegnetime:
Avdeling Trondheim sentrum tlf: 73 88 05 50, trondheim@roskaft.no Avdeling Lade: tlf 72 88 98 85, lade@roskaft.no Avdeling Stjørdal: tlf 74 82 01 10, stjordal@roskaft.no, Avdeling Drammen/Lierstranda tlf:     32 84 30 50, drammen@roskaft.no

 


 

 

 

Huseby Kjøkken
Keo Kjøkken
Nygårdkjøkken
Crown Imperial
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu
Rival Skyvedører & Innredninger