Røskaft Kjøkkenstudio - Avd. Lade 1 - HUSEBYKJØKKEN

Stor og flott utstilling av Huseby kjøkken.

I Haakon Magnussons gate 14-16 rett ved City Lade, ligger en av våre to butikker på Lade. Vegg i vegg ligger år andre butikk. Det er bare 20 meter mellom dem, men de ligger i to forskjellige bygg.
Butikken på hjørnet er betjent hele tiden, mens den andre har vi gjort om til et show rom hvor vi har utstilt Huseby kjøkkenet.
Gå innom hjørnebutikken og så vil en av våre selgere bli med deg/dere ned og vise frem våre flotte utstillinger.

Huseby har et stort sortiment innen nordisk kjøkken design. Den nordiske stilen er en lys og ren stilretning med mye naturmaterialer, og dette er en tydelig trend i interiørverdenen for tiden. Noen velger også å kalle dette for den skandinaviske stilen og den passer i de fleste hjem, og er derfor enkel å ta i bruk.

Huseby er «Norges beste kjøkken» og har vært produsert siden 1947. At Huseby har vært på det Norske markedet i over 70 år borger for kvalitet og bærekraftig utvikling i mange ti år.

De har to kjøkkenserier:
AGIL en litt enklere serie med hvite skrog og stålskuffer. SIGNATUR en premium serie med finerte skrog og heltre skuffer.

Huseby kan fargelegge kjøkkenet ditt i den fargen du måtte ønske, med noen få unntak.

Verd å merke seg er at Huseby leverer en rekke flotte farger uten tillegg i prisen.

Våre erfarne kjøkkenselgere med lang erfaring fra service bransjen har alle høy fagkompetanse og har en genuin interesse for interiør og design.
De vil hjelpe deg fra A til Å i prosessen med planlegging, bestilling og oppfølging - helt til den dagen kommer da kjøkkenet ditt står klappet og klart til bruk.
De formidler også kontakt med håndverkere som organiserer og gjennomfører monterings prosessen på en effektiv og god måte.

Som kunde kan du stole på at våre selger holder det de lover. Det er det som er Røskaft kulturen.

 

Vi avtaler kundemøter utenom våre åpningstider hvis du har behov for det.

 

Røskaft Kjøkkenstudio - Avd. Lade 1 - HUSEBYKJØKKEN forhandler:

Huseby Kjøkken

Kontakt oss

Kontaktinfo

Åpningstider

  • Hverdager: 10-17 gå innom hjørnebutikken først. Vi kan gjøre kundeavtaler utenom våre åpningstider
  • Torsdag: 10-17 gå innom hjørnebutikken først
  • Fredag: 10-16 gå innom hjørnebutikken først
  • Lørdag: 10-15 gå innom hjørnebutikken først
  • Søndag: Stengt

 

Kjære kunde

Vi i Røskaft tar sikkerheten på alvor, og tilbyr løsninger som gjør det mulig å realisere kjøkkendrømmen på en trygg måte. Ønsker du en gratis tegnetime eller rådgivning, tilbyr vi både Facetime, Skype, hjemmebesøk eller vanlig timeavtale. Bare ta kontakt, så finner vi det som passer best for deg. 🌟 Bestill tegnetime:
Avdeling Trondheim sentrum tlf: 73 88 05 50, trondheim@roskaft.no Avdeling Lade: tlf 72 88 98 85, lade@roskaft.no Avdeling Stjørdal: tlf 74 82 01 10, stjordal@roskaft.no, Avdeling Drammen/Lierstranda tlf:     32 84 30 50, drammen@roskaft.no

 

 

 

 

Huseby Kjøkken
Keo Kjøkken
Nygårdkjøkken
Crown Imperial
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu
Rival Skyvedører & Innredninger