Røskaft Kjøkkenstudio - KEO kjøkken fra Nobilia, Europas største kjøkkenprodusent.

Trondheims mest spesielle og innovative kjøkkenbutikk! Beliggenheten er på Trondheims beste hjørne rett mot City Lade.

 I Haakon Magnussons gate 20, på hjørnet mot bensin stasjonen til City Lade, ligger vår Hoved butikk på Lade. 20 meter lengre inn i gaten på samme side, ligger vårt show rom for Huseby kjøkken. Hjørnebutikken er alltid åpen og betjent, mens skal du se på Huseby kjøkkenet gå innom hjørnebutikken, så blir en selger med deg nedover og viser frem våre flotte utstillinger.

På hjørnebutikken har vi valgt å samarbeide med Europas største kjøkkenprodusent som er Nobilia. Nobilia produseres i Tyskland, er en familie bedrift som har produsert kjøkken i hele 75 år. De produserer utrolige 40 000 FERDIG sammensatte skap hver eneste dag. Eksporterer kjøkken til neste 100 land og markedsfører nesten 50 forskjellige varemerker. I Norge har markedsfører kjøkkenet under navnet KEO.

Keo kjøkken bærer preg av Tysk nøyaktighet og presisjon. Kvaliteten er imponerende god, og de har lagt vekt på at kjøkkenet skal være enkelt og montere. Se mere på nobilia.com. Utvalget av dører og skapvarianter er enormt. Her finnes det meste av materialer, farger og stilarter. Prisen er utrolig gunstig fordi det er lik pris på Nobilia kjøkkenet i hele verden. Skandinavia kommer da veldig god ut, fordi normalt tar produsentene ekstra godt betalt for varer de selger til Skandinavia pga. vår gode økonomi. En annen fordel er at når fabrikken er Europas største så har de svært gode innkjøpsbetingelser. En dags produksjon på hele 40 000 gjør at prisene presses og det kommer våre kunder til gode. I tillegg har Nobilia lagt opp til at kjøper kunden hel meny blir prisen ekstra lav. Hel meny betyr at kjøper du kjøkkenet, hvitevarene, (produseres av AEG/Electrolux og Bosch/Siemens), vasken og benkeplatene i laminat, blir prisen ytterlige presset nedover fordi Nobilia får komplette leveranser.  Velkommen innom får å se og ta på kjøkken fra Europas største og mest effektive kjøkkenfabrikk.

Vi kan ikke konkurrere med flat pakkede kjøkken, men vi greier det nesten.

På Lade møter du et lag av entusiastiske medarbeidere som virkelig er opptatt av kundeservice. De har lang erfaring fra service bransjen og alle har høy fagkompetanse og en genuin interesse for interiør og design. De vil hjelpe deg fra A til Å i prosessen med planlegging, bestilling og oppfølging - helt til den dagen kommer da kjøkkenet ditt står klappet og klart til bruk. De formidler også kontakt med håndverkere som organiserer og gjennomfører monterings prosessen på en effektiv og god måte.

Som kunde kan du stole på at våre selger holder det de lover. Det er det som er Røskaft kulturen.

Vi avtaler kundemøter utenom våre åpningstider hvis du har behov for det.

Røskaft Kjøkkenstudio - KEO kjøkken fra Nobilia, Europas største kjøkkenprodusent. forhandler:

Keo Kjøkken
Crown Imperial

Kontakt oss

Kontaktinfo

Åpningstider

  • Hverdager: 10 - 17
  • Torsdag: 10 - 17
  • Fredag: 10 - 16
  • Lørdag: 10 -15
  • Søndag: Stengt

Kjære kunde!

Vi i Røskaft tar sikkerheten på alvor, og tilbyr løsninger som gjør det mulig å realisere kjøkkendrømmen på en trygg måte. Ønsker du en gratis tegnetime eller rådgivning, tilbyr vi både Facetime, Skype, hjemmebesøk eller vanlig timeavtale. Bare ta kontakt, så finner vi det som passer best for deg. 🌟 Bestill tegnetime:
Avdeling Trondheim sentrum tlf: 73 88 05 50, trondheim@roskaft.no Avdeling Lade: tlf 72 88 98 85, lade@roskaft.no Avdeling Stjørdal: tlf 74 82 01 10, stjordal@roskaft.no, Avdeling Drammen/Lierstranda tlf:     32 84 30 50, drammen@roskaft.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huseby Kjøkken
Keo Kjøkken
Nygårdkjøkken
Crown Imperial
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu
Rival Skyvedører & Innredninger