Røskaft Kjøkkenstudio - Avd. Stjørdal

Vi har flyttet til INNHERREDSVEIEN 74A, rett ovenfor Stjørdal Stasjon

I sommer har vi flyttet ut av Kjøpmannsgata fordi det skal bygges hotell i Sparebankbygget som vi leide lokaler i. Nå har vi kjøpt oss nye flotte tidsriktige lokaler med massevis av vinduer i Innherredsveien 74A. Rett ovenfor Stjørdal stasjon.

NYHET I NORGE OG HOS RØSKAFT.
Vi begynner med et nytt kjøkkenmerke. Fabrikken heter Nobilia og ligger midt i Tyskland. I Norge markedsføres kjøkkenet under merkenavnet KEO.
Kjøkkenet leveres FERDIG SAMMENSATT til en pris som er utrolig konkurranse dyktig. Fabrikken er størst i Europa og lager 40.000 skap hver eneste dag.
Kvaliteten er utrolig god og kjøper du/dere Kjøkken med hvitevarer og benkeplate fra KEO/Nobilia så blir prisen meget lav. Nå selger vi kjøkken fra Europas største produsent med både en kvalitet og et utvalg som er enormt stort. Meget moderne og innovative fronter og løsninger. Kom innom oss og la deg imponere.

Se mere på keo.no hvor mange kjøkken er avbildet med pris, eller for å sjekke utvalget nobilia.no

Vi selger også Husebykjøkkenet og Nygård-kjøkkenet. To Norsk produserte kjøkken hvor det er lagt vekt på norske kvalitetskjøkken.

Begge disse to kjøkken er kortreiste kjøkken. Det er ikke lang vei til noen av fabrikkene og skulle det vær noe er dermed servicen strålende og rask.
Begge har kjøkken som er svært prisgunstige, men vi selger ikke flat pakk kjøkken. Vi skal levere kjøkken som er satt sammen på fabrikk, kvaliteten og holdbarheten blir langt bedre da.
Vi har i sommer bygd opp en intim og spennende butikk i Innherredsveien 74A, rett ovenfor Stjørdal stasjon. Her har vi flotte vindusflater og en lang butikk hvor du som kunde kan gå forbi en tur om kvelden og nyte våre utstillinger. Eller kom innom oss i våre åpningstider og vi spanderer en kopp god drikke på deg slik at vi kan vise frem butikken vår som vi er så utrolig stolte over.. Med oss kan du diskutere dine tanker og ideer for vi kan kjøkken. Dessuten så bryr vi oss om deg. Vi ønsker å levere kjøkken, bad eller garderobe som du og vi kan være stolte over. 

På Stjørdal har vi fått vist bredden i spekteret til våre produsenter. Vi er størst på utvalg og du finner det meste innen kjøkken trender hos oss. Vi har også moderne design, men også tradisjonelle land kjøkken. Velkommen til vår flotte butikk med de engasjerte jentene som vil gi dere den beste servicen, kunnskapen og en hyggelig og inspirerende handel.

Vi avtaler gjerne kundemøter utenom våre åpningstider. 
Velkommen
Hanne og Tone

 

Røskaft Kjøkkenstudio - Avd. Stjørdal forhandler:

Huseby Kjøkken
Keo Kjøkken
Nygårdkjøkken

Kontakt oss

Kontaktinfo

Åpningstider

  • Hverdager: 09 - 17
  • Torsdag: 09 - 19
  • Fredag: 09 - 16
  • Lørdag: 10 - 15
  • Søndag: Stengt

 

Kjære kunde!
Vi i Røskaft tar sikkerheten på alvor, og tilbyr løsninger som gjør det mulig å realisere kjøkkendrømmen på en trygg måte. Ønsker du en gratis tegnetime eller rådgivning, tilbyr vi både Facetime, Skype, hjemmebesøk eller vanlig timeavtale. Bare ta kontakt, så finner vi det som passer best for deg. 🌟 Bestill tegnetime:
Avdeling Trondheim sentrum tlf: 73 88 05 50, trondheim@roskaft.no Avdeling Lade: tlf 72 88 98 85, lade@roskaft.no Avdeling Stjørdal: tlf 74 82 01 10, stjordal@roskaft.no, Avdeling Drammen/Lierstranda tlf:     32 84 30 50, drammen@roskaft.no

 

 

 

 

 

 

 

Huseby Kjøkken
Keo Kjøkken
Nygårdkjøkken
Crown Imperial
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu
Rival Skyvedører & Innredninger