Crown kjøkken

Crown Imperial Kitchen produseres i Canterbury i England og er familiedrevet med over 70 års erfaring i produksjon av Britiske kvalitetsmøbler.
De er en av markedslederne innen kjøkkenproduksjon i England og omsetter for over 2 milliarder norske kroner. Crown har vært solgt i Norge i snart 20 år.
Da Røskaft skulle utvide sortimentet sitt ble Crown et naturlig valg. Vi måtte velge et kjøkken som utvider sortimentet vårt og som kan utfordre kundene våre når det gjelder innovasjon og design.

De tilbyr et omfattende sortiment av moderne og klassiske kjøkken.
Deres grepsløse kjøkken har et fantastisk design som finnes i en mengde overflater. Alt fra de ultramatte overflatene til de super-blanke.
Kvaliteten er av ypperste merke og fargeutvalget er enormt.
6 forskjellige skrogfarger gir oss en enorm mulighet når vi skal designe ditt kjøkken.
Skuffer og slitedeler er også av meget høy europeisk kvalitet.
80 forskjellige standard farger uten tillegg i pris.

De har også det typiske klassiske Engelske landkjøkkenet.
Det finnes i et stort utvalg i farger og fronter.
In-frame kjøkken (hvor dørene ligger i flukt med skroget, ikke utenpå som er vanlig) blir mer og mer populært, og her kommer vi med originalen. Crown legger en ramme rundt hver enkelt dør, noe mange produsenter av kjøkken ikke gjør fordi det er komplisert å lage slike løsninger. Du får et meget lekkert kjøkken når in-frame kjøkken lages på originalmåten. Fargeutvalget her er også meget stort og variabelt, samt at mulighetene til kombinasjoner er mange.

Crown kitchen får utviklet og produsert sine kjøkken i samarbeid med europeiske designere, og flere av dørene produseres i Tyskland. Kvaliteten bærer preg av tysk nøyaktighet. 

Soveromsmøbler er noe Crown satser mye på, noe som betyr at vi får enda større utvalg på møbler til ditt hjem. Kom innom og hent vår soveromsbrosjyre og la deg inspirere!

Det er for oss en stor fordel å kunne tilby et engelsk kvalitetskjøkken som har vært på det norske markedet i snart 20 år. Det gir trygghet for oss som skal selge Crown kjøkken, men også for våre kunder da de kan være sikre på at kjøkkenet kommer trygt og helt frem. Velkommen inn til oss for å oppleve Crown!

Les også mer på Crown Imperial sine hjemmesider.

Alle
|
Crown
Aspen
Crown
Calypso Gloss Oyster
Crown
Cotswood Off-White Stone Cream
Crown
Cotswood Off-White Stone Cream 2
Crown
Furore Gray Silk Black Oak
Crown
Meteor Nero Zeluso Grey Silk
Crown
Midsomer Blue
Crown
Midsomer Off-White
Crown
Pinova Deep Blue Pure White
Crown
Pinova Light Grey
Crown
Rialto Alumina
Crown
Rialto Metallic Anthracite Grey Light
Crown
Zeluso Olive Dark Oyster
Crown
Huseby Kjøkken
Keo Kjøkken
Nygårdkjøkken
Crown Imperial
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu
Rival Skyvedører & Innredninger